ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/06/2016 14:09 EEST | Updated 07/06/2016 14:12 EEST

Οι τρεις λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι επιχειρηματίες παγκοσμίως

Microsoft co-founder and philanthropist Bill Gates speaks on financial development during the annual International Monetary Fund, World Bank Spring Meetings on April 17, 2016 in Washington, DC. / AFP / Mandel Ngan        (Photo credit should read MANDEL NGAN/AFP/Getty Images)
MANDEL NGAN via Getty Images
Microsoft co-founder and philanthropist Bill Gates speaks on financial development during the annual International Monetary Fund, World Bank Spring Meetings on April 17, 2016 in Washington, DC. / AFP / Mandel Ngan (Photo credit should read MANDEL NGAN/AFP/Getty Images)

Είναι πετυχημένοι και διαθέτουν λογαριασμούς με αστρονομικά ποσά, που πολλοί από εμάς ουδέποτε θα είχαμε φανταστεί. Ο λόγος για κορυφαίους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο οι οποίοι διοικούν με επιδεξιότητα τις αυτοκρατορίες τους. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους ή για τις συνήθειές τους.

Όπως μεταδίδει η Independent, οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν συχνά τρεις λέξεις. Ποιες είναι αυτές; Το πολύ απλό «Δεν το ξέρω». Ναι καλά ακούσατε, σε ένα πρόσφατο άρθρο στο Inc.com., αναφορικά με το πως οι διάφοροι επιχειρηματίες αντιδρούν στην έλλειψη πληροφοριών που μπορεί να τους είναι χρήσιμες για να οικοδομήσουν τις αφηγήσεις τους, ο καθηγητής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Χιούστον, Μπρεν Μπράουν, σημείωσε πως οι αφηγήσεις αυτές μπορεί να εμποδιστούν από την έλλειψη πληροφορίας.

Για το λόγο αυτό το «δεν το ξέρω», αποτελεί την καλύτερη απάντηση, καθώς η καλύτερη απάντηση σε ένα πρόβλημα για το οποίο δεν υπάρχει λύση, είναι να παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν την απάντηση και να προσπαθήσουν να το λύσουν. Με τον τρόπο αυτό σίγουρα προστατεύουν και τις επιχειρήσεις τους από τυχόν κακές αποφάσεις που μπορεί να τις επηρεάσουν.

Sponsored Post