ΔΙΕΘΝΕΣ
12/06/2016 08:37 EEST | Updated 12/06/2016 08:42 EEST

«Με έπιασαν να κοιμάμαι στο Air Force One»: Ο «κακομαθημένος» γιος του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας

Instagram/maxkey_

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις- και αν ισχύει αυτό, τότε αυτές οι λέξεις δεν είναι και τόσο κολακευτικές για τον Max Key, τον 21χρονο γιο του πρωθυπουργού της Ν. Ζηλανδίας, John Key, ο οποίος προβάλλει το χλιδάτο lifestyle του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Tag someone you'd bring round for a swim below 👇✨

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀M ^ X K E Y (@maxkey_) on

Ο Max Key, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, είναι τεταρτοετής φοιτητής (commerce) και επίδοξος DJ, με σχετικά μεγάλο κοινό στα social media, και ειδικά στο Instagram, όπου τον «ακολουθούν» πάνω από 42.000 άτομα. Ο λογαριασμός του είναι γεμάτος εικόνες από ταξίδια σε εξωτικούς και πολυτελείς προορισμούς, καθώς και από αγορές αντικειμένων μεγάλης αξίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία περίπτωση ανέβασε φωτογραφία του στο Air Force 1 (το αεροπλάνο του προέδρου των ΗΠΑ), όπου έγραφε ότι «τον έπιασαν να κοιμάται».

Ο πατέρας του είναι πρωθυπουργός από το 2008, όταν ο ίδιος ήταν 13 ετών. Μία από τις πρώτες «εμφανίσεις» του σε μεγάλο κοινό ήταν η εμφάνισή του σε φωτογραφία στο Twitter να κάνει «planking», με τον πατέρα του στον φόντο.

Ο ίδιος δηλώνει στην επαγγελματική του σελίδα «μουσικός παραγωγός από τη Ν. Ζηλανδία». Πολύ συχνά σε φωτογραφίες εμφανίζεται με τους γονείς του.

These 2 genuinely deserve a medal for all the shit they've put up with over the last 21 years 😂! Snapchat: maxkey7

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀M ^ X K E Y (@maxkey_) on

Pre birthday spa and yarns with the old man. Thank you everyone for such an awesome weekend✌️😂✨ #20

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀M ^ X K E Y (@maxkey_) on

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Guardian, ο πατέρας του, αν και φαίνεται να εμφανίζεται με προθυμία στις φωτογραφίες, κάποιες φορές έχει αποκτήσει και «πονοκεφάλους» εξαιτίας του γιου του, καθώς το χλιδάτο lifestyle δεν βοηθά το προφίλ της κυβέρνησης, που συχνά κατηγορείται ότι δίνει προτεραιότητα στα συμφέροντα των πλουσίων. Επίσης, κάποιες φορές κάνει και πολιτικά σχόλια.

Κάποιες φορές οι φωτογραφίες του είναι επίσης κάπως προκλητικές:

@remixmagazine #innovationissue

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀M ^ X K E Y (@maxkey_) on

Πάντως, ο πατέρας του τον υπερασπίστηκε: «Είναι νέος, τώρα έγινε άνδρας, μπορεί να κάνει τα δικά του. Και νομίζω ότι είναι cool, οι φωτογραφίες είναι ωραίες...οι άνθρωποι φοράνε πράγματα κάθε είδους και κάνουν διάφορα όταν κάνουν τέτοιες φωτογραφήσεις».