Η Christina Grimmie άνοιξε την αγκαλιά της στον άντρα που της πήρε τη ζωή

Η Christina Grimmie άνοιξε την αγκαλιά της στον άντρα που της πήρε τη ζωή

Με ανοιχτή την αγκαλιά της υποδέχθηκε η Christina Grimmie, τον άντρα που της πήρε τη ζωή, Kevin James Loibl.

H 22χρονη σταρ του talent show «The Voice» πήγε να αγκαλιάσει τον δολοφόνο της, όταν την πλησίασε την ώρα που εκείνη υπέγραφε αυτόγραφα, την περασμένη Παρασκευή.

Μια θαυμάστρια της Grimmie, η 20χρονη Destiny Rivera η οποία είδε την τραγουδίστρια να πέφτει νεκρή από τα πυρά του δράστη, μίλησε στη Βρετανική Daily Mail και αποκάλυψε ότι περίμενε στην ουρά, πίσω ακριβώς από τον δολοφόνο της 22χρονης, προσδοκώντας να πάρει ένα αυτόγραφό της.

«Η Grimmie μιλούσε με τους θαυμαστές της και έβγαζε φωτογραφίες μαζί τους», είπε στη Mail Online και συνέχισε: «Δύο άτομα συζητούσαν μαζί της και ένας άντρας περίμενε μπροστά από εμάς. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να περπατά προς το μέρος της για να τη δει. Εκείνη άνοιξε τα χέρια της και περίμενε να τον χαιρετήσει με μια αγκαλιά. Τότε ακούστηκαν τρεις κρότοι. Οι θαυμαστές της είχαν φέρει μπαλόνια στο σόου και οι αστυνομικοί τα έσκαγαν, γιατί είχε γεμίσει ο χώρος και στην αρχή πίστεψα ότι από αυτά προήλθε ο θόρυβος».

Και συμπλήρωσε: «Τότε είδα τους δύο ανθρώπους που πριν από λίγη ώρα της μιλούσαν να τρέχουν και είδα επίσης τα πόδια της Christina στο πάτωμα. Δεν είδα το πρόσωπό της». Η ίδια σημείωσε ότι ο 27χρονος έμοιαζε «κανονικός», όπως όλοι οι νέοι που είχαν πάει στη συναυλία της εκείνο το βράδυ.

Η Christina Grimmie είχε αναδειχθεί από την τηλεοπτική εκπομπή "Τhe Voice" το 2014 και παρακάτω μπορείτε να δείτε την blind audition, που ανάγκασε όλους τους κριτές να γυρίσουν.

Ο Loibl ήταν οπλισμένος με δύο όπλα, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και επιπλέον πυρομαχικά. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για πιθανά κίνητρα.

Δημοφιλή