Χαμός σε πτήση της Aegean στην Κύπρο: Βρετανός άρχισε να φωνάζει «δεν με νοιάζει αν πεθάνω»

Χαμός σε πτήση της Aegean στην Κύπρο: Βρετανός άρχισε να φωνάζει «δεν με νοιάζει αν πεθάνω»
eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης της Aegean από τη Λάρνακα προς το Χίθροου του Λονδίνου, με πρωταγωνιστή έναν βρετανό επιβάτη.

Όπως μεταδίδει το cyprustimes.com, ο 21χρονος άρχισε να φωνάζει «Δεν με νοιάζει αν πεθάνω», με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πτήση που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 17 και 40 καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για έρευνες ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπήρχε οτιδήποτε επικίνδυνο εντός του αεροσκάφους ή στις αποσκευές του επιβάτη.

Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες διαδικασίες και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο εντός του αεροσκάφους και στις αποσκευές του, ο Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής που κατάφερε να κινητοποιήσει τις αρχές, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Οι επιβάτες που είχαν κληθεί να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος της Aegean και αναχώρησαν για το αεροδρόμιο του Heathrow στις 8 και 20 το βράδυ.

Ο 21χρονος συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε διάταγμα Δικαστηρίου. Εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γι’ αυτό και θα μεταφερθεί στα ψυχιατρικά ιδρύματα Αθαλάσσας.

Δημοφιλή