ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/06/2016 09:46 EEST | Updated 20/06/2016 11:57 EEST

Τι έπαθαν οι Βρετανοί και τσαντίστηκαν τόσο πολύ με το Facebook (όχι δεν έχει να κάνει με το Brexit)

oversnap via Getty Images
'Tourists huddle beneath British flag umbrellas (they sell them there) during a London summer rainstorm near the Houses of Parliament. A dark cloudy typical summer day!Westminster, LondonUK'

20 Ιουνίου και το Facebook καλωσόρισε (και) τους Βρετανούς με ένα χαρωπό μήνυμα.

«It's the first day of summer!» (μτφρ είναι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού) και ακριβώς πάνω από το μήνυμα, η εικόνα μιας παρέας που καλοπερνάει στην παραλία κάτω από μια τεράστια ομπρέλα...Οκ, μέχρι εδώ όλα καλά.

Μόνο που αυτό το μήνυμα είναι όχι μόνο δύσκολο να το «εκτιμήσει» ένας Βρετανός αλλά μάλλον σε πολλούς προκάλεσε έναν εκνευρισμό...Αυτόν που συνήθως βιώνουμε όταν κάποιος φαίνεται να μας κοροϊδεύει στα μούτρα.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά από το προηγούμενο βράδυ αλλά και όλο το πρωί της Δευτέρας ο βρετανικός ουρανός ήταν συννεφιασμένος και η βροχή δεν σταμάτησε ούτε λεπτό! Η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 16 βαθμούς Κελσίου...

Δεν χρειάστηκε λοιπόν και πολύ για αρκετούς Βρετανούς να αρχίσουν να «απαντούν»- με το γνωστό φλέγμα τους-στο Facebook είτε μέσω του προφίλ τους είτε μέσω Twitter. Οι αναρτήσεις ήταν από ειρωνικές έως οργισμένες.