ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/06/2016 11:18 EEST | Updated 25/06/2016 11:21 EEST

Οι δημοσιογράφοι του CNN αντιδρούν στην πρόσληψη του πρώην επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ

NEW YORK, NY - MAY 10:  Presidential  candidate Donald Trump's campaign manager Corey Lewandowski visits Fox News Channel with Hannity at FOX Studios on May 10, 2016 in New York City.  (Photo by John Lamparski/Getty Images)
John Lamparski via Getty Images
NEW YORK, NY - MAY 10: Presidential candidate Donald Trump's campaign manager Corey Lewandowski visits Fox News Channel with Hannity at FOX Studios on May 10, 2016 in New York City. (Photo by John Lamparski/Getty Images)

Ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, είναι πλέον ο νέος σχολιαστής του CNN, αλλά κανείς δεν δείχνει χαρούμενος για αυτό.

Το Page Six κάνει αναφορά σε πηγές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το «CNN βρίσκεται κοντά σε μία εξέγερση εκ των έσω μετά την πρόσληψη του Κόρεϊ». Ιδιαίτερα δυσαρεστημένες εμφανίζονται, σύμφωνα πάντα με τις πηγές που επικαλείται το μέσο, οι γυναίκες δημοσιογράφοι, οι οποίες «συσπειρώνονται και σκέφτονται να απαιτήσουν δημοσίως» να απολυθεί ο Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες που δεν τον θέλουν με τίποτα κοντά τους, αφού σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, ζήτησε από τον πατέρα της να διώξει τον Λεβαντόφσκι, μετά την είδηση ότι άρπαξε το χέρι της Μισέλ Φίλντς ρεπόρτερ του Breitbart News, προκαλώντας της μελανιές.

Δεν αισθάνονται όμως μόνο οι γυναίκες δημοσιογράφοι του CNN προδομένες, αλλά και όσοι είναι λατινικής καταγωγής, και όχι μόνο, σύμφωνα με τις πηγές του Page Six. «Όλοι στο CNN – ακόμα και όσοι δούλευαν σε αυτό - είναι εκνευρισμένοι που ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ θα παίρνει μισθό». Υπήρξαν μάλιστα και φήμες ότι θα παίρνει μέχρι και 500.000 δολάρια, αλλά το CNN το διέψευσε.