Έκαναν τους υπαλλήλους εταιρείας συντήρησης και έκλεψαν ιατρικό μηχάνημα από το νοσοκομείο της Βέροιας

Έκαναν τους υπαλλήλους εταιρείας συντήρησης και έκλεψαν ιατρικό μηχάνημα από το νοσοκομείο της Βέροιας
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τους υπαλλήλους εταιρείας συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων προσποιήθηκαν δύο άγνωστοι οι οποίοι εμφανίστηκαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της Βέροιας και έκλεψαν πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα (αναλυτής ορμονών) από το μικροβιολογικό τμήμα- αποχωρώντας μάλιστα ανενόχλητοι.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου προσπάθησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το χρόνο ολοκλήρωσης της συντήρησης και επιστροφής του μηχανήματος στο νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι οι δήθεν υπάλληλοι δεν ήταν τίποτα άλλο από κοινοί κλέφτες.

«Εξαπάτησαν τη συνάδελφό μας, αποσύρθηκε το μηχάνημα από το χώρο του νοσοκομείου, περιμέναμε έως την Παρασκευή που είχαν πει ότι θα το αντικαταστήσουν. Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας, διαπιστώσαμε ότι είχαν πλήρη άγνοια και οι δύο άγνωστοι είχαν "σηκώσει" το μηχάνημα. Ήρθε και η αστυνομία και όσοι βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο έδωσαν περιγραφή», δήλωσε στο «Πρακτορείο Μακεδονία–Θράκη», η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βέροιας, Ιωάννα Μπρανιώτη.

Ο ιατρικός αναλυτής ορμονών δεν είναι περιουσία του δημοσίου, αλλά ανήκει στην εταιρεία, η οποία το έχει παραχωρήσει με σύμβαση στο νοσοκομείο.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή