ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/07/2016 08:59 EEST | Updated 01/07/2016 10:27 EEST

Συνελήφθη το μέντιουμ που εξαπάτησε την ελληνική ελίτ

Tyler E Nixon via Getty Images
BOOK OF DREAMS

Γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου περιλαμβάνονται στο πελατολόγιο γυναίκας μέντιουμ, η οποία συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για εξαπάτηση των πελατών της. Τα γνωστά πρόσωπα της showbiz της ζητούσαν βοήθεια για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά τους.

Η μελλοντολόγος με έδρα τη Νίκαια ισχυροζόταν ότι έκανε τις προβλέψεις της με τεχνικές προερχόμενες από τα βάθη της Ανατολής και την Κωνσταντινούπολη, από την οποία είχε επιλέξει τους συνεργάτες της. Εμφανιζόταν ως η «πολίτισσα» που προσέφερε τις προγνώσεις της σε τούρκους πρωταγωνιστές του... Σουλεϊμάν.

Μαζί της συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις συνεργάτιδες, μεταξύ των οποίων η αδερφή της, δύο γυναίκες που έλεγαν τον καφέ, τα χαρτιά ταρώ, και μία ακόμη που φαίνεται να έφτιαχνε τον καφέ!

Δύο γυναίκες πελάτισσες που απευθύνθηκαν στο μέντιουμ και το «μαντείο» του προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις για ερωτικά, σεξουαλικά ζητήματα, πέρασαν το κατώφλι της αστυνομικής υπηρεσίας καταγγέλλοντας απάτη σε βάρος τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μέντιουμ και οι συνεργάτες του, αρχικά έδιναν συμβουλές για τα συγκεκριμένα «καυτά» θέματα, ενώ όταν τα θύματα φαίνεται να διέκοπταν την τακτικότητα των επισκέψεών τους, επικαλούνταν προβλέψεις για μελλοντικά... τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενικών τους προσώπων..., προκειμένου να συνεχίζουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την αφέλεια των θυμάτων. Από αυτές τις δύο γυναίκες, το μέντιουμ και οι συνεργάτιδες, φαίνεται να είχαν αποσπάσει με απατηλά μέσα, περίπου 60.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της αρμόδιας διωκτικής αρχής αναμένεται να καλέσουν άτομα από το διάσημο πελατολόγιο της μελλοντολόγου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τις επαφές που είχαν με την κατηγορουμένη και τους συνεργάτες της. Η κατηγορουμένη είχε ανοίξει και «υποκατάστημα» πρόβλεψης των μελλούμενων σε ένα υπόγειο της Πλ. Συντάγματος.

Η μελλοντολόγος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., διατυμπάνιζε στους κοσμικούς κύκλους ότι έφερε κορίτσια από την Πόλη, κορυφαία στην χαρτομαντεία και τα μυστικά του φλυτζανιού. Με μυστικές συνταγές από ματζούνια, έκανε το καλύτερο ξεμάτιασμα, είχε το «αντίδοτο» για την γλωσσοφαγιά, όπως περιέγραφε στην διάσημη πελατεία της, προσφέροντας μάλιστα και ιατρικές υπηρεσίες!

Με τα «μαγικά φίλτρα» μπορούσε να πάρει την αρνητική ενέργεια, να μειώσει τις ημικρανίες, τον πονοκέφαλο, τον στομαχόπονο ακόμη και τα... χασμουρητά. Το «μαντείο», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριζε πως είχε λιβάνια, φυλακτά και θελκτικά αρώματα, για το... κακό μάτι και την αναθέρμανση της ερωτικής έλξης, μετατρέποντας τις γυναίκες σε «μαγνήτη» ανδρών. Η μελλοντολόγος έδινε και οικονομικές προβλέψεις για προσοδοφόρα οικονομικά «ανοίγματα» επιχειρηματιών, προκειμένου να αυξήσουν την πελατεία και τα κέρδη τους, παράλληλα με τα δικά της.

Sponsored Post