ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/07/2016 09:59 EEST | Updated 02/07/2016 09:59 EEST

Διαψεύδει ο Ραμζάουερ το περιστατικό με τον έλληνα φωτογράφο: «Ψευδές ότι τον προσέβαλα ή τον έσπρωξα»

ASSOCIATED PRESS
German Minister of Transport, Building and Urban Affairs Peter Ramsauer arrives for the weekly cabinet meeting at the chancellery in Berlin, Wednesday, April 17, 2013. (AP Photo/Markus Schreiber)

Τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει προσβάλει έλληνα φωτογράφο κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με την αποστολή του Αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, διαψεύδει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag Πέτερ Ραμζάουερ.

«Αποκρούω με κάθε τρόπο αυτήν την εξύβριση. Ο ισχυρισμός ότι στην Αθήνα έσπρωξα ή προσέβαλα έναν Ελληνα φωτογράφο είναι ψευδής» έγραψε αργά χθες Παρασκευή το βράδυ ο πολιτικός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στην σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Στην ίδια ανάρτηση υποστηρίζει μάλιστα ότι αντιθέτως ο ίδιος «χτυπήθηκε δυνατά στα πλευρά του» από φωτογράφο «ο οποίος σπρωχνόταν».

Η σελίδα του, πάντως, η οποία δέχθηκε καταιγισμό επικριτικών σχολίων στα ελληνικά, εδώ και ώρες βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)