«Sperminator»: O 40χρονος δωρητής σπέρματος που έχει 22 παιδιά από 18 γυναίκες

«Sperminator»: O 40χρονος δωρητής σπέρματος που έχει 22 παιδιά από 18 γυναίκες

Ο 40χρονος Ari Nigel μετά την εμφάνισή του στην καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV, έγινε ο πιο γνωστός γνωστός δωρητής σπέρματος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο 40χρονος Νεοϋορκέζος μίλησε μέσω video link με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Phillip Schofield και Holly Willoughby οι οποίοι δε μπορούσαν να κρύψουν την αμηχανία τους από τις αποκαλύψεις του «καρπερού» άνδρα,αναφέρει δημοσίευμα της metro.

Ο 40χρονος είναι εδώ και αρκετά χρόνια δωρητής σπέρματος και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει 22 παιδιά με 18 γυναίκες.Ο «Sperminator», όπως αποκαλείται πλέον ο Nigel έχει γίνει αφιλοκερδώς δωρητής σπέρματος καθώς σκοπός του είναι να κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως κατακλύζεται από αιτήματα για να δώσει το σπέρμα του από γυναίκες από όλο τον κόσμο και μόνο στο Facebook το τελευταίο διάστημα εκκρεμούν 1.000 αιτήματα.

Ο 40χρονος υποστήριξε πως υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ζητά από τις υποψήφιες μητέρες πιστοποιητικά για την σεξουαλική τους υγεία.

Δημοφιλή