ΔΙΕΘΝΕΣ
09/07/2016 08:59 EEST | Updated 09/07/2016 09:01 EEST

Σε απλή συνωνυμία αποδίδει ο Γιώργος Αυτιάς την φερόμενη αναφορά του στη λίστα των μεγαλοοφειλετών

Eurokinissi

Σε απλή συνωνυμία αποδίδεται τελικά η εμπλοκή του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, στη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.

Δημοσίευμα ανέφερε ότι στην περιβόητη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η φορολογική διοίκηση και το υπουργείο Οικονομικών ανήκει και ο γνωστός παρουσιαστής και μάλιστα με χρέη που πλησιάζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος σήμερα, Σάββατο, στην εκπομπή του, αλλά και με επιστολή που απέστειλε στον εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που δημοσίευσε το εν λόγω άρθρο, πρόκειται για απλή συνωνυμία. Όπως τόνισε, αναφερόμενος στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών  Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, δεν βρίσκεται εν ζωή, ενώ όχι άλλο όνομα πατρός και ΑΦΜ.

Ολόκληρη η επιστολή του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Χίο:

Aγαπητέ κύριε Χίο,

Στο σημερινό πρωτοσέλιδό σας στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχετε την φωτογραφία μου – και με εμφανίζετε  ως οφειλέτη του Δημοσίου -  με άλλα πρόσωπα που είναι στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών, τα οποία οφείλουν άνω των 150.000 ευρώ στο Δημόσιο!

Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας  σας πληροφορώ τα εξής.

Ο αναφερόμενος στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών  Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, είναι μακαρίτης με ΑΦΜ 078516932.

Εγώ είμαι ο Αυτιάς Γεώργιος του Ιωάννου δημοσιογράφος, με διαφορετικό πατρώνυμο ηλικία και ΑΦΜ! Το δικό μου που λήγει σε <ΧΧΧΧΧ072 .>

Επίσης!

Εκείνος ο Αυτιάς Γιώργος του Δημητρίου -συχωρεμένος πλέον - χρωστούσε 2.912.360 ευρώ ενώ εγώ οΓιώργος Αυτίας του Ιωάννου δεν χρωστάω ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ! Επισήμως διαβεβαιωμένο από το Υπουργείο Οικονομικών, αφού έχω καταβάλλει όλους μου τους φόρους.

Σήμερα βάλατε την φωτογραφία μου μαζί με όσους οφείλουν, χωρίς να έχω καμία απολύτως σχέση με τα αναφερόμενα πρόσωπα. Αφού δεν οφείλω ούτε 1 ευρώ!

Με το δημοσίευμά σας δεν έχω απολύτως καμία σχέση.

Ούτε σε πλήρες όνομα, είναι άλλο το πατρώνυμο.

Ούτε σε φυσική υπόσταση, θανών εκείνος ζων εγώ!

Ούτε ως ΑΜΦ, αφού είναι διαφορετικό.

Ούτε ως οφειλή, αφού εκείνος οφείλει 2.912.360 και εγώ ούτε 1 ευρώ!

Κύριε Χίο.

Η φορολογική μου ενημερότητα με σημερινή ημερομηνία έχει υποχρεώσεις φόρου ΜΗΔΕΝ !

Αναμένω την αποκατάσταση της αλήθειας άμεσα, όπως έγινε και η προσβολή μου μετά το  συκοφαντικό σας δημοσίευμα.

Καλημέρα σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

Δημοσιογράφος