ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/07/2016 15:29 EEST | Updated 12/07/2016 16:05 EEST

Κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ για τη SIEMENS

The logo of German industrial conglomerate Siemens is pictured prior to opening ceremony at the new headquarters in Munich, Germany, Friday, June 24, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
ASSOCIATED PRESS
The logo of German industrial conglomerate Siemens is pictured prior to opening ceremony at the new headquarters in Munich, Germany, Friday, June 24, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)

Λίγη αιδώς για τα μαύρα ταμεία της Siemens, είναι ο τίτλος άτυπης ενημέρωσης του Μεγάρου Μαξίμου που απαντά σε ανακοίνωση της ΝΔ η οποία επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο ακύρωσης της δίκης που αφορά τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.

«Θα συνιστούσαμε στην Νέα Δημοκρατία να είναι πιο μετρημένη στις διαρροές της σχετικά με τις υπoθέσεις της Siemens. Tα συνεχόμενα "λάθη" που επέτρεψαν σε κατηγορούμενους και βασικούς μάρτυρες να διαφύγουν, τα "δωράκια", όπως το τηλεφωνικό κέντρο που βρέθηκε στην κατοχή του σημερινού της Προέδρου, οι φιλίες της οικογένειας Μητσοτάκη με τον κ. Χριστοφοράκο, δεν συνάδουν με την σημερινή της σπουδή για την υπεράσπιση της διαφάνειας.

Ας μην ανησυχούν πάντως. Όλα θα έρθουν στο φως» τονίζει το Μαξίμου.

Νωρίτερα πηγές της λεωφόρου Συγγρού έλεγαν ότι «εάν στο Μαξίμου, θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιος ευθύνεται για το σημερινό φιάσκο της μη περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης αυτής, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον καθρέφτη».

Πρόσθεταν ότι είναι οι ίδιοι που επί 18 ολόκληρους μήνες, δεν προσέφεραν την παραμικρή διοικητική στήριξη στις δικαστικές αρχές για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν την ανάγκη για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που δηλητηριάζει, χρόνια τώρα την πολιτική ζωή της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει το ΥΠΕΞ τα περί καθυστέρησης μετάφρασης του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens

Sponsored Post