ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/07/2016 08:02 EEST | Updated 13/07/2016 08:02 EEST

Guest Star η Μανωλίδου στην εκπομπή του Άδωνι: «Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να αξιολογήσουμε τα σοβαρά και ασχολούμαστε με τρίχες»

Youtube

Στην εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη «Ελλήνων Έγερσις» στο kontra channel βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας καλεσμένη η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Η σύζυγος του αντιπροέδρου της ΝΔ βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα της μαέστρου και συνθέτη και μίλησε για τα cd της τα οποία περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο το οποίο ανέλαβε να προωθήσει ο βουλευτής.

Κλείνοντας την παρουσίαση του έργου της συζύγου του, ο Άδωνις Γεωργιάδης προέτρεψε τους τηλεθεατές να αγοράσουν σε τιμή προσφοράς ένα σύνολο cd και βιβλίων, μια προσφορά που ίσχυσε δυστυχώς μόνο για πέντε λεπτά και υποσχέθηκε στους τηλεθεατές ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα ξαναβρεθεί στο πλατό του Kontra Channel.

«Δυστυχώς στη χώρα μας δεν έχουμε καταφέρει να αξιολογήσουμε τα σοβαρά και ασχολούμαστε όλο με ασήμαντα, με τρίχες. Παραδείγματος χάρη έμεινα εγώ αξύριστος για μια εβδομάδα, θα ξυριστώ οσονούπω, η μισή Ελλάδα ασχολείται γιατί εγώ άφησα μούσι».