Μοντέλο του Playboy ντρόπιασε μία γυναίκα στο Snapchat και τώρα αντιμετωπίζει τις συνέπειες

Μοντέλο του Playboy ντρόπιασε μία γυναίκα στο Snapchat και τώρα αντιμετωπίζει τις συνέπειες
Dani

Το «body shaming» είναι δυστυχώς μία πρακτική που οι γυναίκες δεν δέχονται μόνο από τους άνδρες, αλλά και από τις άλλες γυναίκες.

Λυπηρό και πρόσφατο παράδειγμα αυτό του μοντέλου του Playboy, Dani Mathers, η οποία κατάφερε να εξοργίζει τον κόσμο με μία φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της Snapchat.

Η φωτογραφία δείχνει μία γυναίκα που κάνει ντους στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου LA Fitness. Από κάτω η Mathers γράφει: «Εάν δεν μπορώ να το βγάλω αυτή την εικόνα από το μυαλό μου τότε το ίδιο δεν μπορείτε και εσείς».

Μόλις η φωτογραφία άρχισε να γίνεται viral, ανακοινώθηκε ότι θα αναβληθεί η εμφάνισή της στον ραδιοφωνικό σταθμό KLOS 95.5, ενώ της απαγορεύθηκε και η είσοδος σε όλα τα γυμναστήρια LA Fitness. Η ίδια επίσης διέγραψε τους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram.

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι ήθελε απλώς να στείλει τη φωτογραφία σε μια φίλη και όχι σε όλο τον κόσμο, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο ζητάει συγγνώμη. Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που δείχνουν τη διάθεση να τη συγχωρέσουν.

Και γιατί θα έπρεπε άλλωστε; Το ότι ήθελε να μειώσει έτσι ένα άτομο έχει την ίδια βαρύτητα, είτε το έκανε για έναν φίλο είτε για όλο τον κόσμο, και σίγουρα δεν την κάνει να φαίνεται περισσότερο συμπαθής.