ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/07/2016 16:28 EEST | Updated 19/07/2016 16:28 EEST

Άγονος ο διαγωνισμός για την ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Bloomberg via Getty Images
Alexis Tsipras, Greece's prime minister, center, is seen on television monitors in the television production gallery as he arrives in Brussels, ahead of a news broadcast by Skai Television, operated by the Skai Group, in Piraeus, Greece, on Sunday, July 12, 2015. Tsipras was given three days to push new austerity measures through parliament and keep alive Greece's chances of staying in the euro. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Άγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία θα γινόταν η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια το απόγευμα της Τρίτης από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αποφασίστηκε "η ματαίωση των αποτελεσμάτων του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού επιλογής αναδόχου για τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και εγκατάσταση του πληροφορικού συστήματος που απαιτείται για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει των απαιτήσεων του κεφαλαίου 7 της υπ' αριθμ. 1/2016 και κήρυξή του ως άγονου λόγω του ότι δεν κατατέθηκε καμία προσφορά στο διαγωνισμό".

H τελική φάση του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 12 - 17 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η κυβέρνηση εκτιμά ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις και η διαδικασία αδειοδότησης, θα ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων, που έχουν ανακοινωθεί.

Πηγή:News247.gr