ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/07/2016 08:46 EEST | Updated 23/07/2016 08:47 EEST

Λάτρεις των εξωγήινων ψάχνουν UFO στους ωκεανούς (και λένε πως εντόπισαν μια εξωγήινη "Ατλαντίδα")

Google Maps

Μπορεί να πέρασαν δύο συνεχείς εβδομάδες ραγδαίων εξελίξεων, παρόλα αυτά ο βρετανικός κίτρινος Τύπος συνεχίζει να δημοσιεύει ειδήσεις πάνω στην αγαπημένη του θεματολογία: τα Α.Τ.Ι.Α -κοινώς UFO-.

Οι μνήμες από το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία είναι φρέσκες, στην Τουρκία σημειώθηκε απόπειρα πραξικοπήματος (την οποία ακολούθησε ένα νέο “πραξικόπημα” αυτή την φορά από τον Ερντογάν), στη Γερμανία έχουν σημειωθεί δύο επιθέσεις -όπως όλα δείχνουν- «μοναχικών λύκων» και στις Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζει έδαφος ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά Αφροαμερικανών ακολουθούν το ένα μετά το άλλο. Ακόμα, ο πόλεμος στη Συρία συνεχίζει να μαίνεται, η Ευρώπη κρατά τα σύνορά της κλειστά στους πρόσφυγες και η Βρετανία προετοιμάζει την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η SUN όμως δημοσίευσε σήμερα, Σάββατο, αυτή την φανταστική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είδηση με τον ακόμα πιο φανταστικό τίτλο: «Γιγαντιαία “εξωγήινη πολιτεία” κάτω από τον Κόλπο της Καλιφόρνιας, ισχυρίζονται οι ερευνητές UFO».

Άνθρωποι που αναζητούν μάταια Α.Τ.Ι.Α στους αιθέρες αποφάσισαν να αλλάξουν στρατηγική και άρχισαν να ψάχνουν για στοιχεία που μαρτυρούν την παρουσία τους στους... ωκεανούς. Με τη βοήθεια των χαρτών της Google, εντόπισαν μάλιστα αυτό:

Όπως αναφέρει η Sun, οι σχηματισμοί αυτοί στην επιφάνεια της θάλασσας έχουν κάνει πολλούς λάτρεις των UFO να πιστεύουν πως στον βυθό του Κόλπου της Καλιφόρνιας κρύβεται ένας γιγαντιαίος, χαμένος εξωγήινος πολιτισμός. Το σημείο που βλέπεται μάλιστα θεωρείται πως αποτελούσε τον αεροδιάδρομο των εξωγήινων.