ΔΙΕΘΝΕΣ
25/07/2016 05:36 EEST | Updated 25/07/2016 05:36 EEST

Τι συμβαίνει με τη Ryanair μετά το βρετανικό δημοψήφισμα;

ASSOCIATED PRESS
FILE - In this Wednesday, May 13, 2015 file photo, a Ryanair plane lands at the Marseille Provence airport, in Marignane, southern France. Europe’s leading budget airline Ryanair said Tuesday May 26, 2015 they have beaten forecasts again, reporting full-year net profits of 867 million euros ($949 million), 66 percent higher than the year before. (AP Photo/Claude Paris, File)

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair Holdings PLC δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι διατηρεί τη δυναμική της για να δημοσιοποιήσει θετική κερδοφόρα πορεία για φέτος, παρά την ψήφο των Βρετανών για αποχώρηση από την ΕΕ.

Ωστόσο, η εταιρία δηλώνει ότι θα πρέπει να λάβει υπόψη της, τις συνθήκες αστάθειας που διαμορφώνονται για το μέλλον, εξετάζοντας τη μεταφορά δραστηριοτήτων της από τη Βρετανία, από το χειμώνα.

Η Ryanair διατηρεί την πρόβλεψή που έκανε πριν από το δημοψήφισμα για το Brexit στις 23 Ιουνίου για αύξηση του καθαρού κέρδους κατά 13% για το οικονομικό έτος που θα λήξει το Μάρτιο του 2017, μεταξύ 1,38 δισ. ευρώ και 1,43 δισ. Ευρώ.

Η ανταγωνιστική της εταιρία, easyJet PLC δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν είναι δυνατό να προχωρήσει σε εκτίμηση για την πορεία των οικονομικών της, στον απόηχο του Brexit, της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια, αλλά και του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Ωστόσο, η γερμανική Lufthansa αφήνει να εννοηθεί ότι θα έχει κέρδη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post