ΔΙΕΘΝΕΣ
26/07/2016 07:19 EEST | Updated 26/07/2016 07:27 EEST

Sarah Silverman προς σκληροπυρηνικούς οπαδούς Bernie: «Είστε γελοίοι»

YouTube

Η διάσημη κωμικός και ηθοποιός Sarah Silverman ανέβηκε στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν την Michelle Obama, για να επικοινωνήσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στο κοινό και τους υπόλοιπους πολίτες της Αμερικής που παρακολουθούσαν από τις τηλεοράσεις τους. Το μήνυμα αυτό απευθυνόταν συγκεκριμένα στους οπαδούς του Bernie Sanders, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν την υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Hillary Clinton.

«Προς τους ψηφοφόρους με τη λογική “Bernie ή τίποτα”: Είστε γελοίοι», είπε η Silverman στο τέλος της ομιλίας της. Αμέσως μετά, σχολίασε χιουμοριστικά στον Γερουσιαστή Al Franken που βρισκόταν δίπλα της στο πόντιουμ: «Μας είπαν να τραβήξουμε λίγο την ομιλία οπότε σκέφτηκα να το προσθέσω και αυτό».

Κατά την ολιγόλεπτη αλλά γεμάτη ένταση και πάθος ομιλία της, η Silverman κάλεσε τους Δημοκρατικούς να ενωθούν λέγοντας πως «ένα ζωτικό κομμάτι» του κινήματος που ξεκίνησε η καμπάνια του Sanders ήταν να εξασφαλίσει ότι η Clinton θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Silverman υποστήριζε τον Sanders και όχι την Clinton στο πρώτο γύρο των εκλογών για το χρίσμα, λέγοντας πως είχε «περισσότερα κοινά» με τον γερουσιαστή από το Vermont.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία της Silverman παρακάτω.