ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/07/2016 08:05 EEST | Updated 26/07/2016 08:06 EEST

Λεβέντης: «Έχω συχνές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, γιατί δεν ζητώ τίποτα»

Pacific Press via Getty Images
ATHENS, GREECE - 2016/03/29: Leader of the Union of Centrists Vassilis Leventis talks to the Greek Parliament.Greek legislators discuss in the Greek parliament about the Greek justice system and possible corruption cases. (Photo by George Panagakis/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Τη διαφωνία του με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στις προτάσεις της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δήλωσε αντίθετος και με τη διενέργεια δημοψηφισμάτων.

Είπε πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι έχει συχνές συναντήσεις με τον κ. Τσίπρα, καθώς, όπως είπε, δεν ζητά τίποτα και λέει ελεύθερα την άποψή του.

Σε ό,τι αφορά τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό προτείνοντας να λειτουργήσει το ΕΣΡ και να εξετάσει το θέμα. «Να ψηφίσουμε στη Βουλή και εμείς ως Ένωση Κεντρώων που δεν είχαμε ψηφίσει» είπε.