ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/07/2016 11:47 EEST | Updated 30/07/2016 11:50 EEST

Οργανωμένο ταξίδι με...ανταλλαγές συντρόφων στην Κρήτη σχεδιάζει ολλανδικό ταξιδιωτικό πρακτορείο

Cheeky young woman in a threesome or the cheating partner in an affair peeking out of the bottom of the bedclothes with a saucy expression as a young couple at the top of the bed share a loving kiss
FantasticRabbit via Getty Images
Cheeky young woman in a threesome or the cheating partner in an affair peeking out of the bottom of the bedclothes with a saucy expression as a young couple at the top of the bed share a loving kiss

Υπάρχουν ταξιδιωτικά πρακτορεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία: Κάποια επικεντρώνονται στα extreme games, κάποια άλλα στις περιηγήσεις και κάποια στις...ανταλλαγές συντρόφων, όπως ολλανδικό πρακτορείο το οποίο στην ιστοσελίδα του διοργανώνει στα μέσα του Οκτωβρίου (17-23) ταξίδι σε «πεντάστερο θέρετρο» στην Κρήτη ταξίδι με σκοπό την εν λόγω...δραστηριότητα.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του, το all inclusive ταξίδι γίνεται εκεί που ο Δίας περιπλανιόταν, «κάνοντας παθιασμένο σεξ σε τουλάχιστον εννιά διαφορετικές θεές». Η ελληνική φιλοξενία χαρακτηρίζεται «φανταστική» και παρατίθενται οι ομορφιές του νησιού, παράλληλα με υποσχέσεις για «σέξι παιχνίδια στην πισίνα».

Κατά το τέλος, γίνεται αναφορά και σε κάποια άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστκά του νησιού, όπως τα μινωικά παλάτια, τα βυζαντινά, ενετικά και οθωμανικά αξιοθέατα κλπ. Όσον αφορά στο κόστος, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την επιλογή μεταξύ «superior», στα 2.598 ευρώ συνολικά (433 τη βραδιά) και «junior suite», στα 4,297,98 ευρώ (716,33 τη βραδιά).

Σύμφωνα με το cretapost.gr, που επικαλείται την εφημερίδα freddo, οι «swingers»που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές βασισμένες στο σεξ και εμπνευσμένες κυρίως από την αρχαία Ελλάδα. Ερωτικά βοηθήματα θα μπορούν να βρουν από το sex shop του ξενοδοχείου, ενώ από τις 22.00 μέχρι τις 03.00 θα λειτουργούν δύο δωμάτια όπου οι swingers θα μπορούν να ανταλλάσσουν συντρόφους διαλέγοντας δύο, τρία ή και περισσότερα από τα δεκάδες ζευγάρια που θα βρίσκονται εκεί.

Μέσα στις υποχρεώσεις των συμμετεχόντων είναι να μην έχουν μαζί τους ναρκωτικές ουσίες, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, υποχρεώσεις που καλύπτουν και τους εργαζομένους του ξενοδοχείου.