ΔΙΕΘΝΕΣ
31/07/2016 13:05 EEST | Updated 31/07/2016 13:05 EEST

Βρετανός ιμάμης του μίσους σε έφηβους τζιχαντιστές: «Ναι, μπορείτε να έχετε σκλάβες του σεξ»

youtube

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ηχητικό ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή έναν βρετανό ιμάμη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προτρέπει τρεις έφηβους βρετανούς τζιχαντιστές να έχουν σκλάβες του σεξ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος ιεροκήρυκας το όνομα του οποίου είναι Ali Hammuda, μιλά σε τρεις έφηβους τζιχαντιστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν για τη Συρία και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος. Μόνο που την ομιλία του καταγράφει κρυφά ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είχε καταφέρει να εισχωρήσει κρυφά στον συγκεκριμένο θρησκευτικό κύκλο σπουδών με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο ιμάμης ουσιαστικά αναλύει στους έφηβους τζιχαντιστές μία σειρά από χαντίθ (γνωμικά του Μωάμεθ) και εκεί υπογραμμίζει ότι ουσιαστικά το να έχει κανείς σκλάβες του σεξ είναι κάτι που επιτρέπεται από το Ισλάμ.

«Μία από τις ερμηνείες αυτού του χαντίθ είναι ότι στο τέλος των ημερών θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι, όπως αυτοί που έχουμε σήμερα, και εξαιτίας αυτών των πολέμων αρκετές γυναίκες θα πιαστούν αιχμάλωτες, ως σκλάβες. Ο αφέντης μιας τέτοιας γυναίκας θα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί της, γιατί αυτό επιτρέπεται από το Ισλάμ. Επιτρέπεται να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι είτε σκλάβα είτε γυναίκα σου», αναφέρει ο ιμάμης.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο: