Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Ηλεία

Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Ηλεία
Eurokinissi

Νεκροί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένης στην περιοχή Κασταράχη Μπορσίου στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητo και η κόρη του σε απόσταση 100 μέτρων από αυτό. Ο ιατροδικαστής που βρίσκεται από το πρωί στην Ανδραβίδα θα δώσει απαντήσεις για το κατά πόσο οι μοιραίοι θάνατοι οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου στην περιοχή των Δουνέικων όπου έκαναν τις διακοπές.

Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου 2016 στην Ηλεία, όπου είχαν πάει για καλοκαιρινές διακοπές. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τους εντόπισε βοσκός σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εθεάθησαν τελευταία φορά ζωντανοί. Ο βοσκός βρήκε τα πτώματα μέσα σε έκταση που του ανήκει, την οποία είχε να επισκεφτεί από τις αρχές του καλοκαιριού. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πρόκειται για ένα Hyundai με το οποίο έφυγαν από την Αθήνα για την Ηλεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία φορά που πατέρας και κόρη εθεάθησαν ζωντανοί ήταν σε μία εκκλησία όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον εσπερινό. Οι δυο τους περιγράφονται ως άνθρωποι της εκκλησίας που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα.

Αυτή την ώρα ιατροδικαστής συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθεί το κατά πόσο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο. Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Δημοφιλή