Η Malia Obama μπορεί να κάπνισε μαριχουάνα αλλά, ειλικρινά, κανείς δεν νοιάζεται

WASHINGTON, DC - AUGUST 6:  (AFP OUT) Malia and Sasha Obama depart ahead of their parents United States President Barack Obama and first lady Michelle Obama depart the White House August 6, 2016 in Washington, DC. The family is traveling to travel to Marthas Vineyard, Massachusetts for their annual two week vacation.  (Photo by Ron Sachs-Pool/Getty Images)
WASHINGTON, DC - AUGUST 6: (AFP OUT) Malia and Sasha Obama depart ahead of their parents United States President Barack Obama and first lady Michelle Obama depart the White House August 6, 2016 in Washington, DC. The family is traveling to travel to Marthas Vineyard, Massachusetts for their annual two week vacation. (Photo by Ron Sachs-Pool/Getty Images)

Πρώτα έγινε θέμα το ότι δεν παρευρέθηκε στο Συνέδριο των Δημοκρατικών για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza. Έπειτα έγινε ένας μικρός χαμός με το ότι έκανε twerking με τις φίλες της, στο ίδιο φεστιβάλ. Και τώρα, η Malia Obama μπαίνει πάλι στο στόχαστρο του παγκόσμιου Τύπου επειδή το Radar Online δημοσίευσε ένα βίντεο από το Lollapalooza που τη δείχνει να καπνίζει κάτι που μοιάζει αρκετά με μαριχουάνα.

Κοινώς, η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις του φετινού καλοκαιριού για το γεγονός πως είναι μια έφηβη 18 χρονών που ζει τη ζωή της. Και όποιος έχει την παραμικρή ένσταση πάνω σε αυτό, ας σκεφτεί πρώτα τι έκανε ο ίδιος όταν ήταν 18 χρονών και ας μιλήσει μετά για τη συμπεριφορά της Malia Obama, μιας μικρής κοπέλας που δε ζήτησε ποτέ να βρίσκεται στο κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και οι παπαράτσι να ακολουθούν κάθε της κίνηση της λόγω του ονόματος του μπαμπά της. Και, ας μην το ξεχνάμε, μιας κοπέλας που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως όχι μόνο μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Και τώρα μας κακοφαίνεται που, μετά από μια θητεία 8 χρόνων ως κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ και λίγο πριν ο μπαμπάς της αποσυρθεί από τη θέση του, η Malia θέλει επιτέλους να ζήσει λίγο όπως ζουν όλα τα παιδιά στην ηλικία της;

Ευτυχώς οι χρήστες του Twitter αλλά και οι πλειονότητα των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, δεν πήραν στα σοβαρά τα δήθεν «σοκαριστικά» κείμενα του Τύπου. Η γενική αντίδραση στην εικόνα της Malia να καπνίζει κάτι που ο ίδιος ο πατέρας της έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως κάπνιζε όταν ήταν έφηβος, ήταν η εξής: Ποιος νοιάζεται;

Προς το παρόν η Malia Obama έχει πάρει το λεγόμενο «gap year», δηλαδή ένα χρόνο εκτός σπουδών αφού αποφοίτησε από το σχολείο, για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα πριν ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Harvard, όπου και πέρασε με το σπαθί της. Και μέσα σε αυτό το χρόνο, ελπίζουμε πραγματικά να κάνει ό,τι τραβά η ψυχή της.