ΔΙΕΘΝΕΣ
18/08/2016 08:38 EEST

Η Ivanka Trump έδωσε άθελά της χρήματα σε μετανάστες και στην καμπάνια της Hillary Clinton

JIM WATSON via Getty Images
Ivanka Trump, the daughter of Republican presidential candidate Donald Trump, Smiles before delivering a speech on the final night of the Republican National Convention at the Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio on July 21, 2016. / AFP / Jim WATSON (Photo credit should read JIM WATSON/AFP/Getty Images)

Έχουμε ακούσει πολλά πράγματα για την Ivanka Trump τελευταία, μιας και ο πατέρας της είναι υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές.

Αυτή τη φορά, ο λόγος που ακούμε για εκείνη είναι για μία αγορά που έκανε και συγκεκριμένα για ένα σκουλαρίκι μάρκας Lady Grey. Μόλις η κόρη του Trump έκανε την αγορά, οι ιδρύτριες της εταιρείας, Jill Martinelli και Sabine Le Guyader, αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα, μαζί με την αποστολή του κοσμήματος, οι δύο γυναίκες της έγραψαν ένα σημείωμα, το οποίο και ανέβασαν στα social media, το οποίο ανέφερε ότι τα χρήματα από την αγορά της τα έκαναν δωρεά σε έναν οργανισμό για πρόσφυγες, σε μία οργάνωση κατά των όπλων και στην καμπάνια της Hillary Clinton. Σε όλα όσα είναι αντίθετος ο Donald Trump, με λίγα λόγια!

Dear @ivankatrump, #thanksbutnothanks #payitFORWARD ➡️

A photo posted by Lady Grey Jewelry (@ladygreyjewelry) on

Το σημείωμα έγραφε:

«Αγαπητή Ιβάνκα,

Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σου. Με χαρά θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τα χρήματα από την αγορά σου δωρίστηκαν γενναιόδωρα στο American Immigration Council, το Everytown for Gun Safety Organization, και την καμπάνια της Hillary Clinton. Ελπίζουμε να απολαύσεις το νέο σου Lady Grey.

Best,

Jill + Sabine

Lady Grey»

«Αν και κολακευτήκαμε που λάβαμε παραγγέλια από την Ivanka Trump, οι κοινωνικές και πολιτικές απόψεις μας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από εκείνες της καμπάνιας του Trump», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας Lady Grey told στην The Huffington Post.

«Όταν λάβαμε την παραγγελία, αμέσως νιώσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε τα χρήματα και να τα δωρίσουμε σε μερικούς οργανισμούς που ήταν κοντά στα ιδανικά μας, όπως American Immigration Council, το Everytown for Gun Safety Organization, και την καμπάνια της Hillary Clinton.», συμπλήρωσε