ΔΙΕΘΝΕΣ
26/08/2016 13:48 EEST

Οικογένεια δηλητηριάζεται σε δείπνο που παρέθεσε για να...γιορτάσει την ανάρρωσή της από σοβαρή δηλητηρίαση

traditional foods on table
serpseri via Getty Images
traditional foods on table

Οικογένεια στην Τουρκία δηλητηριάστηκε και δηλητηρίασε και 20 καλεσμένους της εξαιτίας του φαγητού που σερβίρισε σε γεύμα που παρέθεσε για να γιορτάσει την ανάρρωσή τους από...τροφική δηλητηρίαση.

Η σύζυγος και μητέρα Asiye Erdal σέρβιρε στους καλεσμένους της το κρέας ζώου που είχε θυσιάσει η οικογένεια για να ευχαριστήσει το Θεό που τους βοήθησε να θεραπευθούν από την προηγούμενη περιπέτεια με την υγεία τους, αλλά τελικά τα μέλη της οικογένειας και οι καλεσμένοι τους κατέληξαν και πάλι στο νοσοκομείο.

Τα δυο περιστατικά έλαβαν χώρα στην επαρχία Τεκιρντάγκ και σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu τέσσερις εξ αυτών νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Alattin Erdal , ο σύζυγος της Erdal του δηλώνουν προβληματισμένοι για τη σειρά ατυχημάτων που έπληξαν την οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Πρώτα δηλητηριαστήκαμε και μετά θυσιάσαμε ένα ζώο στο Θεό σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανάρρωσή μας. Μετά όμως δηλητηριαστήκαμε ξανά όπως και οι γείτονές μας. Είθε ο Θεός να μας σώσει από τα χειρότερα» ανέφεραν μιλώντας στο Anadolu. «Η τροφική δηλητηρίαση έγινε ο εφιάλτης μας».

Η τετραμελής οικογένεια αρχικά υπέφερε από πόνους στο στομάχι, που ήταν τόσο δυνατοί ώστε τους κράτησαν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Οι πόνοι εμφανίστηκαν μετά την κατανάλωση γεύματος που είχε παρασκευάσει η Erdal.

Όταν έλαβαν εξιτήριο , κάλεσαν τους γείτονές τους στο γεύμα που διοργάνωσαν για να ευχαριστήσουν το Θεό που τος έκανε καλά αλλά και για να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει.

Και μετά από αυτό το γεύμα όμως που επίσης μαγείρεψε η Εrdal οι συνδαιτυμόνες ένιωσαν έντονους πόνους στο στομάχι .

Η μαγείρισσα και οικοδέσποινα δηλώνει τώρα πως θα φροντίσει στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική στον τρόπου που διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν γίνει πιο προσεκτικοί με τις τροφές που καταναλώνουν.

Sponsored Post