Γερμανός στρατιωτικός δολοφόνησε τον πατριό του και πέταξε για Θεσσαλονίκη

Γερμανός στρατιωτικός δολοφόνησε τον πατριό του και πέταξε για Θεσσαλονίκη
Eurokinissi

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 21χρονος Γερμανός στρατιωτικός, ο οποίος σφάγιασε το πατριό του και πήρε το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός δολοφόνησε στις 02:20 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής τον πατριό του καταφέρνοντας απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του στην πόλη Olsberg της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Ο 21χρονος εν ενεργεία στρατιωτικός, λίγες ώρες μετά την πράξη του και πριν αυτή γίνει αντιληπτή, έφυγε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη. Τα στελέχη της γερμανικής Αστυνομίας διαπίστωσαν σύντομα ποιος ήταν ο κύριος ύποπτος διάπραξης της δολοφονίας και αναζήτησαν ίχνη του. Από τα στοιχεία εξόδου στα αεροδρόμια της Γερμανίας διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος είχε διαφύγει αεροπορικών από τη χώρα τους. Στο πλαίσιο συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν επείγον σήμα εντοπισμού του στρατιωτικού.

Στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, οι Έλληνες αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο δράστη στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν. Τότε κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες δικαστικής συνδρομής προκειμένου να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες η έκδοσή του.

Δημοφιλή