ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/09/2016 13:53 EEST | Updated 01/09/2016 13:53 EEST

Σοκ στη Λάρισα: Μαστροποί κρατούσαν φυλακισμένη και εξέδιδαν 14χρονη

Sooc

Φυλακισμένο μέσα σε διαμέρισμα-«κελί» κρατούνταν ένα 14χρονο κορίτσι, τα οποίο έπεσε θύμα μαστροπών στη Λάρισα.

Σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε την Τετάρτη συνελήφθησαν ένας 55χρονος –«εγκέφαλος» κυκλώματος- και ένας 56χρονος συνεργός του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξέδιδαν το παιδί για να κερδίζουν χρήματα. Στην ίδια εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν ακόμα τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Το κορίτσι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από αρρωστημένους πελάτες του κυκλώματος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 14χρονη δεν ζούσε με τους γονείς της, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια. Έτσι, ζούσε σε εκκλησιαστικό ίδρυμα, από το οποίο εξαφανίστηκε αρκετούς μήνες πριν. Τη φυγή του παιδιού εκμεταλλεύτηκαν οι μαστροποί που το πήραν κοντά τους και άρχισαν να το εκδίδουν.

Άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας είχαν την πληροφορία ότι σε παράνομο οίκο ανοχής εκδίδεται ανήλικη και έτσι ξεκίνησαν τις έρευνες. Στη συνέχεια, επιχείρησαν έφοδο στο διαμέρισμα-«κελί», όπου βρέθηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη.

Ο 55χρονος κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post