Έρευνες για 30χρονο που εξαφανίστηκε από την Αλόννησο Μαγνησίας

Έρευνες για 30χρονο που εξαφανίστηκε από την Αλόννησο Μαγνησίας

Έκκληση για βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με τον 30χρονο Γιώργο Καραμιχαηλίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από την Αλόννησο Μαγνησίας, όπου παραθέριζε, απευθύνει ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία) Omnibus.

Όπως αναφέρεται σχετικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έγινε αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα, όπου άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι».

Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν έρευνες, και αργότερα δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις έρευνες. Σημειώνεται πως ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές.

«Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοφιλή