Το Gadget Flow παρουσιάζει το επίσημο κατάστημά του

Το Gadget Flow παρουσιάζει το επίσημο κατάστημά του
gadget flow

Το Gadget Flow είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στο ίντερνετ με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Ο στόχος τους είναι να κάνουν την όλη διαδικασία της αναζήτησης ποιοτικων προϊόντων εύκολη και ευχάριστη. Μέχρι σήμερα η πλατφόρμα έχει προβάλλει περισσότερα από 10,000 προϊόντα μεσα απο 140+ κατηγορίες. Έχουν περισσότερους απο 600.000 χρήστες που τους ακολουθούν στα social media, με την παρουσία τους σε πλατφόρμες όπως Facebook, Twitter, και Instagram. Το Gadget Flow αναρτά 12 καινούργια προϊόντα καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και τα Σαββατοκύριακα. Ψάχνοντας το κάθε προϊόν, οι χρήστες μπορούν είτε να το αποθηκεύσουν στο wish list τους, είτε να αγοράσουν το προϊόν κατευθείαν από την ιστοσελίδα του πωλητή πατώντας “Buy Now”. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι (my feed) τους με βάση τις αγαπημένες κατηγορίες.

Παρουσιάζοντας το The Gadget Flow Shop

Πριν από μερικούς μήνες, η συνιδρύτρια του Gadget Flow και επικεφαλής του Marketing, η Κάσσυ Ούστα σκέφτηκε την ιδέα να λανσάρουν στο Gadget Flow το δικό τους κατάστημα. Δούλεψαν πάνω σε αυτή την ιδέα αρκετό καιρό και τελικά παρουσίασαν το Gadget Flow shop μέσα στον Αύγουστο του 2016. Η ιδέα είναι να συνεργαστούν με τους πωλητές και να προσφέρουν τα προϊόντα που προβάλλουν απευθείας στο κατάστημα τους και σε ανταγωνιστικες τιμες. Το σχέδιο τους είναι να προσθέτουν καινούργια προϊόντα στο κατάστημα τους σε εβδομαδιαία βάση και να τα προωθούν μέσω της πλατφόρμας τους. Η Κάσσυ Ουστα ειναι head της ομάδα του Marketing στο Gadget Flow απο τότε που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα και η ιδέα του καταστήματος είναι μια απο τις καλύτερες συνεισφορές της για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας μέχρι σημερα.

Η Ιστορία πίσω απο το Gadget Flow

Όλα ξεκίνησαν σε ένα διαμέρισμα το 2012. Τρεις φίλοι, ο Εβαν Βαρσάμης, η Κάσσυ Ούστα και ο Μιχάλης Χλειουνάκης, ξεκίνησαν να δουλεύουν με μερική απασχόληση, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα προϊόντα του ίντερνετ, σε ένα site έπειτα απο δική τους δυσκολία να βρισκουν μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα. Ο κόσμος λάτρεψε την ιδέα να του προσφέρουν επιλεγμένα προϊόντα και μέσα σε λίγους μήνες το Gadget Flow έγινε δουλειά πλήρης απασχόλησης και για τους τρεις. Ξεκίνησαν να προσλαμβάνουν προγραμματιστές, αρθρογράφους, σχεδιαστές και έπειτα απο ενα χρόνο περίπου παρευρέθηκαν και μίλησαν για την εταιρία τους σε διάφορα events. Τράβηξαν το ενδιαφέρον του τύπου και έγραψαν γι’αυτούς το PCmagazine, Mashable, Forbes, The Next Web και πολλοί άλλοι. Ακούγοντας προσεκτικά τη γνώμη των ακόλουθων τους συνέχισαν διαρκώς να βελτιώνουν την πλατφόρμα αλλά και το πόσο εύκολη θα είναι στη χρήση για το κοινό. Λανσάρανε τις iOS και Android εφαρμογές στην αρχή του 2014 και σήμερα υπολογίζονται παραπάνω απο 550,000 downloads. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τα 23 άτομα απο χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Ελλάδα, η Ουκρανία, η Αυστραλία, η Σινγκαπούρη και πολλές ακόμα.

Αυτοσυντήρητη Εν Μέσω Οικονομικής Κρίσης

Αυτό που κάνει το Gadget Flow μοναδικό στον κόσμο των startups είναι ότι η πλατφόρμα αυτή δημιουργήθηκε εν μέσω οικονομικής κρίσης και παραμένει αυτοσυντήρητη απο την αρχή μέχρι σήμερα και σε αυτο βοηθησε το οτι ομάδα ηταν πολύ συγκεκριμένοι με την διαδικασία της πρόληψης. Λόγο οτι η όλη η ομάδα δουλευει απομακρισμένα, χρησιμοποιούν διάφορες εφαρμογές για team management έτσι ώστε να μένει όλη η ομάδα ενήμερη κ οργανωμένη. Με την ανάπτυξη που έχουν μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε ότι τα έχουν καταφέρει πολύ καλά. Το Gadget Flow προσλαμβάνει! Εάν ενδιαφερεσαι κάνε αίτηση εδώ

Δημοφιλή