ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/09/2016 08:33 EEST | Updated 08/09/2016 09:57 EEST

Παππάς: Στο πολύ απώτερο μέλλον οι θεματικές άδειες

SOOC

«Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί», δήλωσε στη συνέντευξή του στον Real fm, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες και σημείωσε ότι ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τα κανάλια άδεια.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι «εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών».

Ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους των καναλιών που μένουν εκτός φάσματος, τονίζοντας ότι θα δοθούν κίνητρα για την απασχόληση και στους καινούργιους αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Έρχονται οι Φαρισαίοι και υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, o ANT-1 ή το Star» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

Αναφερόμενος στις θεματικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας τοποθέτησε τη συζήτηση στο «πολύ απώτερο μέλλον», λέγοντας συγκεκριμένα:«Αυτό είναι μια συζήτηση που αφορά το πολύ απώτερο μέλλον και θα ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο».

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post