Αυτό είναι τα ναρκωτικά: Ζευγάρι έπεσε αναίσθητο από υπερβολική δόση ενώ στο πίσω κάθισμα είχε παιδί

Αυτό είναι τα ναρκωτικά: Ζευγάρι έπεσε αναίσθητο από υπερβολική δόση ενώ στο πίσω κάθισμα είχε παιδί
City of East Liverpool, Ohio / Facebook

Ένα μικρό αγόρι στο πίσω κάθισμα ενός SUV. Φοράει ένα πολύχρωμο μπλουζάκι με δεινόσαυρους.

Καθώς κάθεται εκεί, κοιτώντας προς την κάμερα, δύο ενήλικοι κάθονται μπροστά, χωρίς καμία ένδειξη ζωής.

Και οι δύο, σύμφωνα με την αστυνομία του Οχάιο, έχουν καταναλώσει υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η αναίσθητη γυναίκα είναι η Rhonda Pasek και ο 4χρονος είναι ο γιος της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η φωτογραφία μοιράστηκε ως προειδοποίηση

«Το θεωρούμε αναγκαίο να δείξουμε την άλλη πλευρά αυτού του απαίσιου ναρκωτικού. Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουμε η φωνή αυτών των παιδιών που βρίσκονται στη μέση αυτού του απαίσιου χαμού,» αναφέρεται στο post του Facebook.

«Το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει αλλά ελπίζουμε πως αυτή η ιστορία μπορεί να πείσει άλλους χρήστες να το σκεφτούν ξανά πριν κάνουν στον εαυτό τους μία ένεση με αυτό το δηλητήριο ενώ έχουν ένα παιδί υπό την κηδεμονία τους».

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο αστυνομικός Kevin Thompson είδε ένα αυτοκίνητο Ford Explorer να τρέχει εκτός ελέγχου την Τετάρτη πριν τελικά σταματήσει μέσα στη μέση του δρόμου.

Ο άντρας που βρίσκεται στο τιμόνι είναι ο James Acors και δήλωσε στην αστυνομία ότι πήγαινε την Pasek στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το κεφάλι του «κουνιόταν μπρος και πίσω». Προσπαθούσε μάλιστα να οδηγήσει ξανά το SUV και έτσι ο Thomson πλησίασε για να βγάλει τα κλειδιά. Τότε πρόσεξε το αγόρι στο πίσω κάθισμα.

Τότε ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και η Pasek άρχισε να γίνεται μπλε. Νοσοκόμοι έφτασαν στο σημείο και κατέληξαν στο ότι οι δύο ενήλικες είχαν πάρει Narcan, ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται για να αντιστρέψει την υπερβολική δόση από οπιούχα.

Τελικά ανέκτησαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το παιδί βρίσκεται προσωρινά υπό την κηδεμονία της παιδικής πρόνοιας.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μερικοί ίσως προσβληθούν από αυτές τις εικόνες και για αυτό λυπόμαστε πραγματικά, αλλά ήρθε η ώρα να δει το κοινό που δεν κάνει χρήση ναρκωτικών το τι αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα,» αναφέρει το post στο Facebook, προσθέτοντας ότι η ηρωίνη έχει κυριαρχήσει σε πολλές κοινωνίας.

Δημοφιλή