Κατρούγκαλος: Το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής των εμπειρογνωμόνων η βάση για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης

Κατρούγκαλος: Το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής των εμπειρογνωμόνων η βάση για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης
Eurokinissi

Για τις 17 Οκτωβρίου ανανεώθηκε το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και των επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών όσον αφορά τη διαπραγμάτευση για το νέο εργασιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, έγινε μία διερευνητική συζήτηση και επιβεβαιώθηκε πως η βάση για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης θα είναι το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

Ο υπουργός εργασίας θα συναντηθεί και αύριο με τους επικεφαλής των θεσμών προκειμένου να εξετάσουν την πρόοδο των προαπαιτούμενων δράσεων οι οποίες αφορούν το Ασφαλιστικό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Reuters ότι η Ελλάδα θα πει στους πιστωτές της ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως προϋπόθεση για να στηρίξει το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Δημοφιλή