ΔΙΕΘΝΕΣ
15/09/2016 11:43 EEST

Οι Ρωσικές αρχές έκλεισαν το Pornhub και το YouPorn ζητώντας από τους πολίτες να βρουν αληθινές γυναίκες

Tim de Waele via Getty Images
31st Rio 2016 Olympics / PreviewsIllustration / Sex website Pornhub promotion girls / Hostess / sexy / Gold Medal / Summer Olympic Games / (Photo by Tim de Waele/Corbis via Getty Images)

Το κλείσιμο των δύο μεγαλύτερων ιστοσελίδων πορνό για ενήλικα άτομα στον κόσμο αποφάσισαν την περασμένη Τρίτη η ρωσικές αρχές.

Για την ακρίβεια, ο  Roskomnadzor, δηλαδή ο ρωσικός ομοσπονδιακός φορέας που ευθύνεται για τον έλεγχο και τη γενικότερη επίβλεψη του χώρου των μέντια, και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ,  μπλόκαρε το Pornhub και το YouPorn.

Δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος αυτής της απόφασης, αλλά η εποπτική αρχή για το ίντερνετ επανέλαβε τη συμβουλή της από την προηγούμενη φορά που απαγόρευσε το Pornhub το 2015, αναφέρει δημοσίευμα του Βρετανικού Independent.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter σχολίασαν αρνητικά και διακωμώδησαν την σχετική απόφαση των ρωσικών αρχών. Απαντώντας σε ερώτημα στο Twitter, για το αν θα προσφερθεί κάποια εναλλακτική λύση για το χώρο των ενηλίκων, η υπηρεσία ανέφερε ότι η εναλλακτική λύση είναι να βγει κάποιος έξω και να συναντήσει άλλα άτομα στην πραγματική ζωή.

Στο παιχνίδι των μηνυμάτων στο twitter μπήκε και η Pornhub, που ρώτησε την ρωσική αρχή: «Αν σας δίναμε έναν premium λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας θα απαγορεύατε την Pornhub στην Ρωσία;». Το συγκεκριμένο tweet είχε 4.800 retweets.

Sponsored Post