ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/09/2016 08:31 EEST | Updated 15/09/2016 08:35 EEST

Έγκληση Σαββίδη κατά ALPHA για ψευδή καταμήνυση

Sooc

Έγκληση εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη κατά της «ALPHA Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ» υπέβαλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Σαββίδη, για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Λυκουρέζος, «μετά το πέρας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η εταιρεία “ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ”, έχοντας πια αποκλεισθεί, είχε την ατυχή έμπνευση να υποβάλει σε βάρος του κ. Σαββίδη μία – ουσιαστικά αβάσιμη και νομικά αθεμελίωτη – μηνυτήρια αναφορά για τέλεση δήθεν κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων εκ μέρους του, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα τορπίλιζε τη σχετική διαδικασία και θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας».

«Ο κ. Σαββίδης κατανοεί την απελπισία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας “ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ”, δεν είναι όμως διατεθειμένος να επιτρέψει τέτοιες αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και κατέφυγε στην προστασία της ελληνικής δικαιοσύνης» κατέληξε ο κ. Λυκουρέζος.

Sponsored Post