ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/09/2016 08:32 EEST | Updated 16/09/2016 08:33 EEST

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Καμμένου – στρατηγού Δρακωνάκη: «Υπουργέ, μάλλον οι παρατρεχάμενοι σας ανοίγουν τον λάκκο»

Facebook

Με νέα ανάρτηση στο Facebook απάντησε στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο απόστρατος στρατηγός Γιάννης Δρακωνάκης, ο οποίος τον είχε επικρίνει επειδή είχε φορέσει στολή των ΟΥΚ.

Σημειώνεται πως ο κ. Καμμένος, μιλώντας στη ΔΕΘ, ισχυρίστηκε πως ο στρατηγός είχε στενές σχέσεις με τον φυλακισμένο πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ υποστήριξε ότι επίσης χειριζόταν εξοπλιστικά προγράμματα του ΓΕΣ την επίμαχη περίοδο (1997-2000). Ακόμη, είπε πως ο κ. Δρακωνάκης δεν παραπέμφθηκε σε στρατοδικείο με πολιτική παρέμβαση του κ. Τσοχατζόπουλου μετά από θανάσιμο τραυματισμό στρατιωτικού το 1994, ενώ χρησιμοποίησε και τον όρο «χουντοπασόκος».

Ο απόστρατος στρατηγός απάντησε με νέα ανάρτηση στο Facebook, στην οποία απαντά, μεταξύ άλλων, πως «αναφέρει ο κ ΥΕΘΑ, ότι την περίοδο 1997-2000 ήμουν στα εξοπλιστικά... Κύριε Υπουργέ, μάλλον οι παρατρεχάμενοι, σας ανοίγουν το λάκκο, γιατί πάλι σας πληροφόρησαν λάθος.Την περίοδο 1997-2000, δεν υπηρετούσα στα εξοπλιστικά όπως λέτε, αλλά στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ , στο 2ο Γραφείο, Τμήμα Μελέτες- Ερευνες, με το βαθμό του νέου αντισυνταγματάρχη, με συγκεκριμένα καθήκοντα και έργο. Από μένα μέχρι τον τότε ΥΕΘΑ, υπήρχε μια τεράστια αλυσίδα της ιεραρχίας. Εξ άλλου, μέχρι σήμερα δεν έχω εμπλακεί σε οποιαδήποτε δικαστική έρευνα, ούτε ως μάρτυρας ....Πώς εσείς λέτε και μάλιστα δημόσια, ότι υπέγραφα όλα τα εξοπλιστικά τη συγκεκριμένη περίοδο;».

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση: