ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/09/2016 11:50 EEST | Updated 22/09/2016 14:12 EEST

Ξεκινούν οι ανασκαφές στην Κω για τον μικρό Μπεν

Handout . / Reuters
An undated file image handed out by South Yorkshire Police shows toddler Ben Needham who went missing 25 years ago from the island of Kos in Greece. South Yorkshire Police/Handout via REUTERS/File Photo ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. THIS PICTURE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY.

Οι εκσκαφές στον μικρό ελαιώνα στην Κω, όπου πιθανολογείται ότι βρίσκεται η σορός του μικρού Μπεν Νίντχαμ, που αγνοείται από το 1991 αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι την επόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Τhe Sun".

Mετά την πληροφορία ότι ένας άνδρας με το όνομα Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος πέθανε πριν από έναν χρόνο, παραδέχθηκε σε έναν φίλο του ότι συνέθλιψε κατά λάθος τον μικρό Μπεν με τον εκσκαφέα του και έθαψε την σορό του στον ελαιώνα, οι αστυνομικοί από το Νότιο Γιορκσαϊρ ετοιμάζονται να επισκεφτούν ξανά το νησί.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 12 ημέρες, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της αγγλικής αστυνομίας, «θα στηθούν ιατροδικαστικές σκηνές για κάποιο διάστημα, καθώς η ανασκαφή θα είναι επίπονη και αργή».

Στην περίπτωση πάντως που δεν υπάρξει κάποιο εύρημα στο εν λόγω χωράφι, οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τις ανασκαφές σε δεύτερο χωράφι, το οποίο ήδη ερευνούν.

Η μητέρα του μικρού Μπεν Kerry εξήρε το τμήμα του South Yorkshire που στέκεται στο πλευρό της σε αυτή τη "δύσκολη περίοδο". Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την "Επιχείρηση Μπεν" φοβούνται πως μπορεί ο μικρός Μπεν να χτυπήθηκε από τον εκσκαφέα σε ένα φριχτό δυστύχημα πριν από 25 χρόνια. Οι συγγενείς του μικρού Μπεν είναι συντετριμμένοι μετά τις προτροπές των αστυνομικών να προετοιμαστούν για το χειρότερο και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ερευνών.

Διαβάστε ακόμη:

Την πιθανότητα εκσκαφέας να συνέθλιψε τον μικρό Μπεν στην Κω εξετάζουν οι αρχές 25 χρόνια μετά την εξαφάνιση του

Sponsored Post