Έχουμε τα 5 πρώτα teaser του «Ghost on the Shell» με τη Scarlett Johansson

Έχουμε τα 5 πρώτα teaser του «Ghost on the Shell» με τη Scarlett Johansson
Ghost in the Shell

Μπορεί να είναι βασανιστικά μικρά σε διάρκεια, μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά, μπορεί να υπαινίσσονται περίπου διακόσια πράγματα, πλέον όμως έχουμε και επίσημα μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο «Ghost in the Shell», μέσα από τα πέντε (5) teaser που μόλις κυκλοφόρησαν.

Η Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί στη κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα πλέον διάσημα Ιαπωνικά franchise, το οποίο ξεκίνησε ως manga και στην πορεία έγινε anime σειρά, ταινία κινουμένων σχεδίων αλλά και δημοφιλές video game. Η πλοκή ακολουθεί την Major / Motoko Kusanagi, ένα μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου-ρομπότ που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ηγείται του Public Security Section 9, ενός ειδικού αποσπάσματος από πρώην στρατιωτικούς και αστυνομικούς που έχει αποστολή να σταματήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες.

Στο πλευρό της Johansson βρίσκονται οι Takeshi Kitano (ως ο αρχηγός του Section 9), Michael Pitt (ως Kuze) και Juliette Binoche (ως Dr. Ouelet).

Στα teaser που κυκλοφόρησαν βλέπουμε μια γκέισα να περπατά σε ένα φωτισμένο διάδρομο, έναν άντρα να πυροβολεί κάποιο μυστηριώδες πρόσωπο και να πετά τις σφαίρες, τη Johansson να ανακάθεται σε ένα κρεβάτι βγάζοντας καλώδια από το λαιμό της και άλλες σκηνές που ναι μεν είναι εντυπωσιακές, αλλά δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα για το σενάριο. Παρ' όλα αυτά, οι γνώστες του «Ghost in the Shell» μάλλον θα μπορέσουν να ανιχνεύσουν κάποια σημαντικά στοιχεία.

Δείτε και τα πέντε στο παρακάτω βίντεο.

Η ταινία «Ghost in the Shell» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Μαρτίου 2017.