ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/09/2016 13:12 EEST | Updated 27/09/2016 13:12 EEST

Σπίρτζης απαντά σε Άδωνι: Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας δεν έχει πάρει ούτε ένα έργο από το υπουργείο Υποδομών

Alexandros Michailidis / SOOC

Απάντηση στα όσα του καταλογίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Καλογρίτσα, έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ .Σπίρτζης, παίρνοντας το λόγο κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι σε συνεργασία με συγκεκριμένα κανάλια και επιχειρηματίες ρίχνει λάσπη στην κυβέρνηση, στο πρόσωπό του και σε άλλα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου. Ο υπουργός τόνισε πως κανένα νέο έργο δεν δόθηκε στον Καλογρίτσα όσο κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. «Από το υπουργείο Υποδομών μέχρι στιγμής, η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα δεν έχει πάρει ένα έργο. Δεν έχει πάρει ένα έργο όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

«Τυγχάνει να είναι κουμπάρος δικός σας και τυγχάνει από αυτή την κυβέρνηση εσείς να του έχετε δώσει τα έργα και τυγχάνει εσείς ως πρόεδρος του ΤΕΕ να έχετε βάλει τα λεφτά των μηχανικών στην Αττικής που όλα έχουν γίνει καπνός» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Και μην σας ξανακούσω να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ εσείς που είστε στο ΠΑΣΟΚ όσο πιο παλιός γίνεται, στο βαθύ ΠΑΣΟΚ».

Sponsored Post