ΔΙΕΘΝΕΣ
05/10/2016 11:05 EEST | Updated 05/10/2016 11:05 EEST

Βαυαρός δεν είχε βγει από το σπίτι εδώ και 30 χρόνια

Julija Sapic via Getty Images
opened door

Έναν 43χρονο άνδρα που δεν είχε βγει από το σπίτι του τα τελευταία 30 χρόνια εντόπισαν Γερμανοί αστυνομικοί που διεξήγαγαν έρευνες σε σπίτι στη Βαυαρία, μετά από καταγγελίες γειτόνων.

Άνθρωποι που διέμεναν στην περιοχή όπου μεγάλωσε είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους στις αρχές, καθώς ο άνδρας, ο οποίος διέμενε στο πατρικό του, δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά τα τελευταία 30 χρόνια. Ο ίδιος είχε εγκαταλείψει το σχολείο στην ηλικία των 13 ετών και έκτοτε δεν είχε βγει ξανά από το σπίτι.

Οι αρχές οδήγησαν τον άνδρα στο Νοσοκομείο, όμως ήταν καλά στην υγεία του. Επίσης, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι οι γονείς του τον κρατούσαν κλειδωμένο στο σπίτι, αλλά ότι μάλλον ο ίδιος απέφευγε τους εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι γνωστό εάν έχει αγοραφοβία ή πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές είναι πιθανό να μην επιβάλλουν κατηγορίες στους γονείς του 43χρονου, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης. Ο 43χρονος ήταν εγεγραμμένος δημότης, ενώ βρέθηκε και το έγγραφο με το οποίο το σχολείου του άνδρα εξηγούσε ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει εκεί τις σπουδές του.