Αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες υπενθυμίζουν σε όλους μας κάτι που έχουμε ξεχάσει: τον σεβασμό

Σεβασμός. Μία λέξη με τεράστια σημασία και ρόλο στις κοινωνίες που ζούμε και αλληλεπιδρούμε σήμερα. Κοινωνίες μέσα στις οποίες είμαστε όλοι διαφορετικοί.

Αυτό ακριβώς τιμάει μία νέα καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα. Ο στόχος της; Απλός αλλά ουσιαστικός: να δείξει το πόσο διαφορετικοί και υπέροχοι είναι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και ότι ο καθένας από εμάς αξίζει σεβασμό.

Η υπέροχη αυτή ιδέα ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία Porter Davis, η οποία έχει την έδρα της στη Μελβούρνη. Ο διευθυντής της, Anthony Roberts δήλωσε σχετικά ότι «κάθε τόσο, μία εταιρεία πρέπει να βγαίνει μπροστά και να κάνει μία δήλωση που αφορά τον πυρήνα των αξιών της ως επιχείρηση».

Σκοπός της καμπάνιας είναι να προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με τον σεβασμό και γιατί είναι αναγκαίος για να προοδεύσει η κοινωνία.

Οι υπέροχες φωτογραφίες που συνοδεύουν την καμπάνια εμφανίστηκαν και παγκοσμίως σε μέρη όπως η Times Square στη Νέα Υόρκη.

Αν και αυτή η καμπάνια λοιπόν έχει ξεκινήσει από τη μακρινή Αυστραλία, αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική υπενθύμιση για όλους μας ότι είναι καθήκον μας ως ανθρώπινα όντα να σεβόμαστε τους γύρω μας και να ακούμε όλα αυτά που έχουν να μας πουν. Όπως δηλώνει άλλωστε ένας συμμετέχοντας: «έχει να κάνει με την κατανόηση ότι ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία να πει και με το να το σέβεσαι αυτό».

Respect Campaign