ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/10/2016 10:00 EEST | Updated 11/10/2016 20:11 EEST

Ένα «συλλεκτικό» tattoo από τον Γιώργο Μαυρίδη για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα διατίθενται για παιδιά με καρκίνο

facebook

Ο Γιώργος Μαυρίδης «έβαλε» την τέχνη και διέθεσε το χρόνο του. Στους ενδιαφερόμενους κόστισε λίγα λεπτά της ώρας και 20 ευρώ. Ο συνδυασμός αυτός προσέφερε στις οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται με νεοπλασματικές ασθένειες στην Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠ, το ποσό των 7.295 ευρώ.

Ο γνωστός tattoo artist σχεδίασε μια φατσούλα- ειδικά για αυτό τον σκοπό- και απηύθυνε ένα ανοιχτό κάλεσμα: όσοι ήθελαν μπορούσαν να περάσουν από το στούντιο του και έναντι 20 ευρώ να κάνουν τατουάζ τη συγκεκριμένη φατσούλα ενώ τα χρήματα πήραν το δρόμο τους για τον «ειδικό» κουμπαρά.

Η προσέλευση όπως αποδείχθηκε ήταν πέραν του αναμενόμενου και ο Γ.Μαυρίδης εχθές, Δευτέρα και επί 14 ώρες «χτυπούσε» τατουάζ στον κόσμο που πήγε στο στούντιο. Πολλοί εξ αυτών δεν είχαν κάνει ποτέ ξανά τατουάζ αλλά τώρα όχι μόνο απέκτησαν ένα- με ιδιαίτερη μάλιστα αξία- αλλά βοήθησαν και ανθρώπους που το είχαν ανάγκη (και πήραν ως αναμνηστικό και τη βελόνα που χρησιμοποίησε στον καθένα εξ αυτών ο Μαυρίδης).

Σήμερα, Τρίτη οι γονείς και τα παιδιά που είναι αποδέκτες αυτής της πρωτότυπης κίνησης συλλογής χρημάτων, έστειλαν ένα μήνυμα, που διαβάσαμε στο προφίλ του Γ. Μαυρίδη στο Facebook.

Sponsored Post