Εξάρθρωση ενός ακόμα κυκλώματος ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Εξάρθρωση ενός ακόμα κυκλώματος ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Eurokinissi

Νέο χτύπημα στα κυκλώματα ναρκωτικών που λυμαίνουν τα Εξάρχεια κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που είχε στην κατοχή της 227 κιλά κάνναβης.

Συνολικά συνελήφθησαν εννιά άτομα, ένα εκ των οποίων φέρεται ως αρχηγικό μέλος και ως συνεργός Αλβανού που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο στα Εξάρχεια και φερόταν από την Αστυνομία να είναι ο «βαρόνος των ναρκωτικών» των Εξαρχείων.

Σε παράλληλες επιχειρήσεις της αστυνομίας που έγιναν την Δευτέρα εντοπίστηκε αυτοκίνητο στα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου με 36 κιλά κάνναβης, ενώ σε παράλληλες έρευνες στο Αίγιο και στα Άνω Λιόσια Αττικής βρέθηκε η υπόλοιπη ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο κύκλωμα συνδέεται άμεσα με αυτό που είχε εξαρθρωθεί στις 12 Ιουλίου του 2016. Ανώτατοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι έχει ξηλωθεί ένα σημαντικό κομμάτι που σχετίζεται με την διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια, παρότι αντιεξουσιαστές εξακολουθούν και καταγγέλλουν σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο ότι οι διακινητές δεν έφυγαν ποτέ από την πλατεία.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα