ΔΙΕΘΝΕΣ
13/10/2016 08:10 EEST | Updated 13/10/2016 09:47 EEST

Ανήλικοι σκότωσαν μάνα και κόρη και μετά είδαν ταινία

Facebook

Η δολοφονία της 49χρονη Elizabeth Edwards και τηε 13χρονη κόρη της Katie, στα κρεβάτια τους στο Lincolnshire της Μεγάλης Βρετανίας, ζωντανεύει στις δικαστικές αίθουσες του Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας.

Δράστες ήταν ένα 15χρονο αγόρι και ένα συνομήλικο κορίτσι. Όπως κατέθεσαν τα δύο παιδιά, στο βρετανικό δικαστήριο του Nottingham, μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων και μαχαίρωσαν τη μάνα και την κόρη στο λαιμό ώστε να μην φωνάξουν. Και οι δύο έφηβοι, των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματά τους, φέρονται να έχουν προγραμματίσει τις δολοφονίες πριν από την εκτέλεσή τους στο σπίτι, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο μπάνιο και έκαναν ντουζ, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησαν τη ρομαντική ταινία φαντασίας «Twilight».

«Οι τραυματισμοί δεν θα ήταν άμεσα θανατηφόροι και υπάρχουν ενδείξεις ότι η Elizabeth Edwards επιβίωσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα» ανέφερε ο εισαγγελέας Peter Joyce.

Η κόρη της 49χρονης βρέθηκε ξαπλωμένη σε ένα στρώμα στο δωμάτιό της με δύο μαχαιριές στο λαιμό της, σύμφωνα με τον Joyce. « Οι δολοφονίες συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά η μια μετά την άλλη».

Η δίκη για την υπόθεση με τα δύο παιδιά βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι άγριες δολοφονίες είχαν γίνει τον περασμένο Απρίλιο.

Sponsored Post