Βραζιλία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έγκυο για να της κλέψει το αγέννητο μωρό της

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έγκυο για να της κλέψει το αγέννητο μωρό της
Photo of the Mother and her Newborn Baby, Parent holding newborns hands, Happy Mother and Baby together
Photo of the Mother and her Newborn Baby, Parent holding newborns hands, Happy Mother and Baby together
mirzavis via Getty Images

Σοκ στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 25χρονη στη Βραζιλία σκότωσε μια 18χρονη έγκυο γιατί ήθελε να της κλέψει το αγέννητο μωρό.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο Σάο Πάολο.

Η 25χρονη Μίριαν Σικιέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 15χρονη, την έγκυο στον 8ο μήνα Βαλίσια Φερνάντες ντε Τζίζους και στη συνέχεια άνοιξε με το μαχαίρι την κοιλιά της και προσπαθήσει να βγάλει το μωρό.

Όταν διαπίστωσε όμως ότι και το μωρό ήταν νεκρό, έβαλε τη νεκρή μητέρα μέσα σε ένα άδειο βαρέλι και το έμβρυο σε μια μπανιέρα που ήταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων και τράπηκε σε φυγή.

Το μακάβριο θέαμα εντόπισε ο σύζυγος της δολοφόνου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 25χρονη είχε υποστεί νευρικό κλονισμό από τότε που έμαθε πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Μάλιστα, έλεγε σε όλους πως ήταν έγκυος και είχε ήδη ετοιμάσει παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της.

Η Μίριαν Σικιέρα είχε γνωρίσει την 15χρονη σε ένα φωτογραφικό στούντιο που έβγαζε φωτογραφίες υποψήφιων μαμάδων. Λίγες μέρες αργότερα, κάλεσε τη Βαλίσια στο σπίτι της για να της δείξει κάποια παιδικά παπούτσια.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσει την αποτρόπαια πράξη της 25χρονης η αδελφή του άτυχου θύματος είπε: «Η Σικιέρ νόμιζε συνέχεια ότι είναι έγκυος και μετά μάθαμε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Η αλήθεια είναι πως η κοιλιά της ήταν τόσο μεγάλη που όλοι νομίζαμε ότι ήταν στ' αλήθεια έγκυος. Είχε ετοιμάσει παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της και έλεγε ότι κάθε μήνα πήγαινε στον γυναικολόγο της για να την εξετάζει. Αυτή άνοιξε τη μήτρα της αδελφής μου για να της πάρει το παιδί. Τώρα ζητάμε δικαιοσύνη. Θέλουμε να βρεθεί αυτή η γυναίκα και να πληρώσει γι' αυτό που έκανε».

Δημοφιλή