ΔΙΕΘΝΕΣ
22/10/2016 06:53 EEST | Updated 22/10/2016 06:54 EEST

Σάλμα Χάγεκ: Είπα όχι σε ραντεβού με τον Τραμπ και αυτός «φύτεψε άρθρο» σε εφημερίδα για το ύψος μου

Axel Koester via Getty Images
Salma Hayek at The Weinstein Company 2013 Golden Globes After Party at The Old Trader Vic's at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills Sunday evening. (Photo by Axel Koester/Corbis via Getty Images)

Η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ υποστήριξε σε ισπανόφωνη ραδιοφωνική εκπομπή πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, την «κυνήγησε» ενώ η ίδια είχε φίλο, της ζήτησε να βγουν ραντεβού και μετά, επειδή θύμωσε που τον απέρριψε, «φύτεψε» άρθρο στην αμερικανική ταμπλόιντ National Enquirer, όπου αναφερόταν πως ήταν «πολύ κοντή» για αυτόν.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Buzzfeed, η Χάγεκ, που έχει δηλώσει πως υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον, ερωτηθείσα για το αν πιστεύει τις γυναίκες που μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση από τον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα και υποψήφιο για την προεδρία, απάντησε καταφατικά. «Όταν τον συνάντησα, είχα φίλο και αυτός προσπάθησε να γίνει φίλος μαζί του για να πάρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Τον πήρε και μου τηλεφωνούσε για να με καλέσει σε ραντεβού. Όταν του είπα πως δεν θα έβγαινα μαζί του ακόμα και αν ήμουν ελεύθερη (που το θεώρησε προσβλητικό) κάλεσε- τέλος πάντων, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάλεσε, αλλά κάποιος το είπε στον National Enquirer» είπε η Χάγεκ.

«Κάποιος είπε στο National Enquirer -δεν θα πω ποιος, επειδή ξέρετε πως ό,τι θέλει να βγει, βγαίνει στο National Enquirer. Έλεγε ότι δεν θα έβγαινε μαζί μου επειδή ήμουν πολύ κοντή. Αργότερα με πήρε τηλέφωνο και άφησε μήνυμα. “Μπορείς να το πιστέψεις; Ποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο; Δεν θέλω ο κόσμος να σκέφτεται τέτοια για εσένα” είπε. Νόμιζε πως θα προσπαθούσα να βγω μαζί του έτσι ώστε να μη νομίζει ο κόσμος ότι αυτός ήταν ο λόγος που αυτός δεν έβγαινε μαζί μου».