ΔΙΕΘΝΕΣ
25/10/2016 04:49 EEST | Updated 25/10/2016 05:02 EEST

Στο στόχαστρο των τρομοκρατών η επίδειξη μόδας της Victoria Secret;

Lucas Jackson / Reuters
Models celebrate after presenting creations from the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York, November 10, 2015. REUTERS/Lucas Jackson

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό εκφράζουν εκπρόσωποι της Victoria Secret καθώς όπως υποστηρίζουν η επικείμενη επίδειξη μόδας της πασίγνωστης εταιρίας εσωρούχων για το 2016 μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.

Μάλιστα ο «ναός» των εσωρούχων ενώ κάθε χρόνο ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του ετήσιου σόου κάθε άνοιξη, φέτος η επίδειξη μόδας γνωστοποιήθηκε πολύ αργότερα, για την ακρίβεια στις 24 Οκτωβρίου.

Αυτό συνέβη λόγω των φόβων που εκφράζουν οι υπεύθυνοι της Victoria Secret οι οποίοι εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες έχουν θέσει ως στόχο τα «αγγελάκια» τους και γι΄αυτό το λόγο, όπως αναφέρουν, αποφάσισαν να ανακοινώσουν ετεροχρονισμένα το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, oι υπεύθυνοι της εταιρίας εσωρούχων είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό το μέρος που θα διεξαχθεί το φαντασμαγορικό σόου, αλλά αποφάσισαν να το «κρατήσουν» στο σκοτάδι για προληπτικούς λόγους.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους φόβους που έχουν εκφράσει κατά καιρούς οι εκπρόσωποι της εταιρίας - κολοσσού για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια του σόου τους έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τελευταίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Εκεί όπου οι πληγές από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου είναι ακόμα ανοικτές.

Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

Πηγή: Daily Mail