ΔΙΕΘΝΕΣ
26/10/2016 07:14 EEST | Updated 26/10/2016 07:14 EEST

Άστεγος εισέβαλε στην βίλα της Μιράντα Κερ στο Μαλιμπού και μαχαίρωσε έναν φύλακα στο μάτι

XPX/STAR MAX/IPx
Photo by: XPX/STAR MAX/IPx 2016 5/24/16 Miranda Kerr is seen in New York City.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μοντέλο από την Αυστραλία, Μιράντα Κερ, στο υπερπολυτελές σπίτι της στο Μαλιμπού, όταν ένας εμμονικός θαυμαστής της κατάφερε να εισβάλει στην περιουσία της και να μαχαιρώσει στο μάτι έναν από τους φύλακες.

Ο 29χρονος Σον Άνθονι Χέιγουντ πήδηξε την μάντρα της βίλας στις 14 Οκτωβρίου με στόχο, όπως είπε αργότερα, να παραδώσει μια επιστολή στην Κερ. Ο άστεγος άνδρας, με καταγωγή επίσης από την Αυστραλία, πίστευε ότι το μοντέλο είναι η σύζυγός του και ήθελε να την «σώσει» από έναν αδιευκρίνιστο κίνδυνο.

Κατά την προσπάθειά του να την προσεγγίσει, ο Χέιγουντ μαχαίρωσε στο μάτι έναν από τους φύλακες, με αποτέλεσμα το σκηνικό να γεμίσει με αίματα. Το προσωπικό ασφαλείας σύντομα αντιλήφθηκε τον εισβολέα, ο οποίος δέχτηκε πυρά, χωρίς ωστόσο να χάσει την ζωή του. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Χέιγουντ βρίσκεται στα χέρια των αρχών και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και την απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης. Να σημειώσουμε ότι το μοντέλο δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης.