ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/10/2016 14:12 EEST | Updated 27/10/2016 14:13 EEST

Το Ποτάμι παραδέχτηκε το λάθος του Θεοδωράκη στο Twitter για τις ραδιοφωνικές άδειες

Sooc

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά από ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, στο Twitter. Ο κ. Θεοδωράκης είχε διαβάσει ψευδή είδηση ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να περιορίσει και τον αριθμό των ραδιοφωνικών σταθμών. Όπως αποδείχτηκε, η είδηση είχε να κάνει με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Μετά από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε λόγο για «απίστευτη ραδιο...φονική αθλιότητα από το Ποτάμι» και για «παραπληροφόρηση». Τελικά, το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση, όπου παραδεχόταν το λάθος του κ. Θεοδωράκη.

«Το tweet  ότι ο κ. Σπίρτζης αποφάσισε ότι “μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί”, δεν ισχύει και το διαγράψαμε. Η "είδηση" προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ που το δημοσίευσαν σαν γεγονός. Όμως, στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κάνουν ένα λάθος μιλώντας για “το παιδί της διαπλοκής”. Έχουν μπερδευτεί. Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό».

Το tweet του κ. Θεοδωράκη έχει πλέον διαγραφεί.