ΔΙΕΘΝΕΣ
27/10/2016 11:53 EEST | Updated 27/10/2016 11:55 EEST

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την αυτοκτονία (;) της Amber Hilberling

ASSOCIATED PRESS
This August 2016 photo provided by the Oklahoma Department of Corrections shows Amber Hilberling. Oklahoma prison officials say that Hilberling, who was convicted of second-degree murder in 2011 for pushing her husband to his death from the 25th floor of their apartment, died in prison Monday, Oct. 24, 2016. (Oklahoma Department of Corrections via AP)

Κρεμασμένη στο κελί της στο Σωφρονιστικό Κέντρο Mabel Bassett της Οκλαχόμα των Η.Π.Α βρέθηκε η 25χρονη Amber Hilberling η οποία εξέτιε ποινή 25 ετών για δολοφονία του συζύγου της Joshua Hilberling.

Η 25χρονη είχε καταδίκη για τη δολοφονία του συζύγου που εργαζόταν ως κτηνίατρος στη Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Το τραγικό συμβάν είχε λάβει χώρα το 2011 όταν στα 19 της χρόνια και ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους, τον έσπρωξε από το παράθυρο με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να βρεθεί στο κενό από το 25 όροφο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η νεαρή ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και το παράθυρο ήταν «ασυνήθιστα λεπτό» με αποτέλεσμα να σπάσει και ο σύζυγός της να βρεθεί στο κενό.

Η οικογένεια του θανόντος είχε ανέφερει ότι ο γιος τους την παραμονή της δολοφονίας του είχε φτιάξει τις βαλίτσες του με σκοπό να φύγει από το σπίτι.

Την περασμένη Δευτέρα ο πατριός της, Bryan Whitlock, δήλωσε στο σταθμό KTUL ότι η 25χρονη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της αποκλείεται να αυτοκτόνησε.