ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/11/2016 04:34 EET | Updated 02/11/2016 04:42 EET

«Θα αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή για να μάθουμε τι συνέβη στον Μπεν» λέει η αδερφή του

Chris McGrath via Getty Images
KOS, GREECE - OCTOBER 06: Detective Inspector Jon Cousins of the South Yorkshire Police walks past rubble at a new second search site approximately 1km from the farmhouse search site of missing toddler Ben Needham on October 6, 2016 in Kos, Greece. The 21 month old toddler from Sheffield vanished on the Greek island in July of 1991. A 19-strong team of police officers, forensic specialists and an archaeologist have been searching an olive grove next to the farm for the past eleven days and have now begun work on a second site, where rubble from the farmhouse was deposited in the days after Ben Needham's disappearance. (Photo by Chris McGrath/Getty Images)

Η αδελφή του Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω, Λεϊάνα, λέει πως η οικογένεια θα αγωνιστεί «μέχρι την τελευταία της πνοή» για να μάθει τι συνέβη στον αδελφό της, αφού οι νέες έρευνες δεν απέδωσαν στοιχεία για τον θάνατό του.

«Δεν ξέρουμε αν κάποια στιγμή πρόκειται να βρούμε τον Μπεν, ή να μάθουμε αν πέθανε εκείνη την ημέρα. Στο μυαλό και την καρδιά μου δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός, επειδή δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για μένα» είπε, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια μέχρι την τελευταία μας πνοή, μέχρι να πεθάνουμε».

Όπως είπε η 22χρονη, η ίδια, η μητέρα της Κέρι και η γιαγιά της Κριστίν συναντήθηκαν με την αστυνομία δύο μήνες πριν το ταξίδι στην Κω για τις έρευνες για τα απομεινάρια του παιδιού. Όταν η αστυνομία έφτασε στην πόρτα τους, «ήξερα πως πρόκειται για κάτι σοβαρό».

«Νομίζαμε πως θα μας έλεγαν ότι τον βρήκαν» είπε, συμπληρώνοντας πως, όπως προέκυψε, ενημερώθηκαν για τη νέα θεωρία περί του δυστυχήματος με εκσκαφέα.

Η Λειάνα Νίνταμ έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την υπόθεση, περιγράφοντας την εμπειρία της οικογένειας και το πώς η ίδια επηρεάστηκε, από την υπόθεση της εξαφάνισης του αδελφού της, η οποία ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω των νέων ερευνών.

Sponsored Post